Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1735 Siste år
683 Siste 3 mnd
158 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering av en kjellervegg, privat bolig

Registrert Dato: Fredag 27. November 2009

En vegg på ca 11 meter ønskes drenert. Den aktuelle veggen er en del av et tilbygg fra 1970 og gammel drenering er i følge tegninger gjort med to rør (sannsynligvis teglrør) i bunn og med steiner oppover langs veggen.

Det er per tidspunkt uaktuelt å drenere rundt hele huset (vil bli tatt på sikt) hvilket vil si at nye rør må kobles til eksisterende rør ved det ene hushjørnet (ikke avløp fra takrenne da avløpet går fra flatt tak og gjennom huset). På motsatt side fortsetter muren ca 4 meter forbi kjellerrom (utgjør vegg bak veranda, dvs at murens totale lengde er 11 meter husrom + 4 meter veranda-vegg). I følge tegningene ser det ut til at det er lagt tilsvarende system for drenering på tverrveggen, før veranda ble etablert, hvilket i såfall vil være et påkoblingspunkt for nye rør på denne siden.

Den korte fristen på anbudet er satt fordi det haster med å gjennomføre dreneringen: Det er allerede gravd et hull for etablering av vindu/rømningsvei i kjeller og hull i betongen er delvis sagd ut.

Det meste av området er i dag hage med busker, mens de siste 1-2 metrene mot "gammelhuset" er lagt med brostein. Steinen må tas vare på å legges på plass.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp

Avløp, Brostein, Busker, Hage, Kjeller, Takrenne, Tilbygg, Vegg

Trondheim, Sør-Trøndelag

Avsluttet: Onsdag 02. Desember 2009