Anleggsgartner, Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vanntetting i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1548 Siste år
422 Siste 3 mnd
166 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering av gårdsplass

Registrert Dato: Torsdag 15. September 2011

Borettslag – Drenering gårdsplass/utbedring av drensløsning.
v/ Styret, ønsker tilbud fra entreprenører for utførelse av totalentreprise
i henhold til anbudsgrunnlaget.

Full anbudsbeskrivelse ligger vedlagt som dokumenter på denne siden, og kan fås ved henvendelse via epost.

Befaring mandag 26.09.2011 kl. 18.00.

Anbudsfrist 28.09.2011.

Arbeidet, kort presentasjon:
Arbeidene består av graving/drenering av gårdsplass/bilparkering for å hindre vannansamling, samt lokalisere og utbedre vanninntregning i kjeller ved nr. 20 B, inkludert nødvendig opparbeidelse av området etter endt arbeid. Hovedomfanget av arbeidet vil foregå i området ved nr. 20 A-B.

Tillegg eller endringer som fastlegges i anbudsperioden oversendes skriftlig til samtlige anbydere.

Tiltakshaver vil kun skrive kontrakt med totalentreprenør, som vil få det hele og fulle ansvar for byggeplassadministrasjon, framdrift, rigg / stillaser, økonomi osv.
Styret står fritt ved antakelse av entreprenør.

Totalentreprenøren overtar ansvaret for berørte deler slik anlegget framstår i dag.

Utbyggeren forplikter seg til å registrere verdifullt terreng og vegetasjon, og ta hensyn til dette under planleggings- og utbyggingsfasen. Skade på bygningsmassene, utomhusarealer som veier, gater og fortau i forbindelse med arbeidet skal forebygges. Hvis skadeverk skjer, må skadene istandsettes til samme kvalitet som før.

Det vil bli avholdt en felles forhåndsbesiktigelse før innlevering av anbud. TE og hans underentreprenører bør møte opp for å gjøre seg kjent med de stedlige forhold, og må selv vurdere behov for spesielle oppmålinger, registreringer etc.

Plassering av rigg som brakker, toalett o.l. samt lagring av materialer må avtales med TH. TE har fullt ansvar for plassering og konsekvenser.

All transport til og fra byggeplass vil måtte foregå gjennom etablerte bo-områder. TE må ta hensyn til dette og sette seg inn i hvilke restriksjoner som er / kan bli pålagt med hensyn til trafikk, belastninger, bruk av området osv.

TE skal forhåndsvarsle beboerne i god tid om ulike tiltak som skal utføres, og som kan være til sjenanse for beboerne.

TE må regne med nødvendig tid for befaringer som avholdes etter behov. Møter og sjekkbefaringer må påregnes å kunne bli holdt utenom ordinær arbeidstid.
Totalentreprenøren vil videre bli pålagt kontraktsmessig ansvar som koordinator i h. til byggherreforskriftens krav for ivaretakelse av SHA-arbeid i prosjektet.