Drenering, Maskinentreprenør i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

357 Siste år
114 Siste 3 mnd
30 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering av uønsket vann og rydding av små trær og røtter på tomten

Registrert Dato: Mandag 29. April 2013

Familien min og jeg bor på en 3 mål tomt i et lite hus i Vestbygda (like nordvest av Harestua) hvor ca. 2, 0 mål av tomten består av:

- lavere, gjennomvåte jord med tegn av større, gamle stubber fra trær som ble fjernet for lenge siden

- ´nettinger´ av gamle trerøtter rett under / eller på overflaten av jorden som har blitt dekket av ugress og / eller veldig små trær

- et par små bekker.

Tomten var sikkert bare lett, vått skog før trærne ble fjernet. Dessverre for oss var tomtens overflate aldri ryddet etterpå slik at en jevnt plen (med mulighet for gress) kunne bli lagt ned.

I fjør høst var det synlig vann på overflaten noen steder på de 2 målene nevnt ellers var jorden der helt mettet av vann og kunne kjennes med hver fotavtrykk. Per dags dato er hele området ´forholdvis tørt´.

En naturlig bekk renner inntil og langs den lengste, ytreste kanten av tomten og to mindre bekker som krysser tomten ´prøver´ å drenere litt av det ekstra vannet men det ser ut som en del av tomten er like lav eller lavere enn de to bekkene.

Jeg vil gjerne få en ´som cirka´ pris til å rydde bort uønsket steiner, trær stubber / røtter, og ugresset og drenere bort det uønsket vannet fra tomten slik at gress kunne plantes på en mye mer jevnt, tørrere tomt hvor klipping kunne da gjennomføres med en vanlig gressklipper uten å skadet maskinen eller plenen.

Hvis det hjelper bare si ifra og jeg kan sende et bilde av tomten som den er nå.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Drenering, Maskinentreprenør

Gress, Jord, Klipping, Overflate, Plen, Pris, Stubber, Tomt, Trær, Ugress, Vann

Roa, Oppland

Avsluttet: Tirsdag 07. Mai 2013