Drenering, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Gulv, Maler, Riving, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

25730 Siste år
20765 Siste 3 mnd
671 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering og omgjøring av kjeller til utleieenhet, mer mer

Registrert Dato: Torsdag 30. Juli 2020

Det må dreneres 3 sider av huset, som har 2 etasjer og en grunnflate på ca. 100 kvm. Nedre etasje har problemer med fukt, samt utvidelse av to vinduer. Det ønsker en døråpning for denne etasjen ved å bytte ut kjellervindu til dør, og/eller en liten entre eller liten veranda med overbygg. En ståltrapp skal bygges ved inngangspartiet til den nedre etasjen for enkel tilkomst. Bygges en veranda med overbygg eller vinterhage på plenen på baksiden av øverste etasje. Maling av husets utvendige sider etter all arbeid på utsiden av huset er ferdig (det vil bli diskutert når dette gjøres mellom oppdragstaker og meg) . Det ønskes at oppdragstaker også har kjennskap og erfaringer til å gi tips og råd vedr. Veranda og dets påbygg, samt være søkeren i kommunikasjonen med kommunen.

Skal pusse opp kjeller for utleie, (Totalrenovering unntatt bad) : Nedre etasje skal gjøres om til en leilighet og skal derfor ha en løsning for bad og kjøkken. Gangen i kjelleren skal avdeles med en skillevegg. Vegger i stue, soverom og gang skal helsparkles. Ny parkett for ca. 65 kvm. Og fliser for ca. 12 kvm. Ved arbeidet med bad, kan det bli nødvendig å ta ned 1, muligens 2, bærevegger som må erstattes med lovlige bærebjelker. Det ønskes en total renovering av vaskerom med flis legging, bytte av vindu og legge til gulvvarme, samt ny belysning, rør, montering av ny innredning og fjerning av gammel varmtvannsbereder for å installere ny bereder. Det bygges også et nytt vegghengt toalett i vaskerommet.

I øvre etasje skal det rives ned peis for å legge inn en i nyere tilstand. Gamle peisen har pipe i rød teglstein. Det ønskes å få malt 12 kvm. Soverom, som skal ha et nytt skyvedørsgarderobeskap. Gammel parkett skal rives for så å legge på nytt parkett for stue og soverom, i tillegg til 7 kvm. Flis i gang. Total renovering av kjøkken og bad. Nytt elektrisk anlegg i hele huset. Nye innerdører og ny inngangsdør.

Oppgaven ønskes i utgangspunktet å settes ut samlet, men avhengig av tilbud kan en oppdeling vurderes.

Ta kontakt ved spørsmål eller ønskes om gratis og uforpliktende befaring, helst på e-post. Tegninger kan fås på befaring.
Vi inngår en skriftlig avtale før arbeider starter.

Pristilbud skal være inklusive mva, og betaling skjer ved mottatt faktura