Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Vann & avløp i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1681 Siste år
564 Siste 3 mnd
131 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering rundt enebolig.

Registrert Dato: Tirsdag 01. Juni 2010

3226 Sandefjord.
Enebolig med byggeår 1964, 1 etg. med kjeller. Flat tomt med sandholdig jord, enkel tilgang. Kjeller er ca 1,60m dypt fra mark.

Det er ikke problemer med drenering i dag, men ønsker og få dette gjort før kjeller (råkjeller) pusses opp og tas i bruk.

Følgende ønskes utført:

- Drenering rundt hele huset, med unntak av tilbygg (se tegning med røde felter) da det ikke er kjeller eller adkomst, men bør vurderes om mulig av sakkyndig. Totalt ca 25m.

- Bytte vanninntak og avløp. Står selv for innvendig opphugging av gulv med mer. Nytt vannrør kobles mot gammelt ca 1 meter fra grunnmur, eller trekkes nytt helt til stoppekran på tomt. Samme gjelder for avløp, kum for avløp ligger ved siden av stoppekran for vann.

- Utvendig isolering. Ønsker utvendig isolering med XPS plater el.

- Grave og fjerne ca 10-20cm dyp jord på ca 6x6m (hjørne i hagen)

- Grave og fjerne ca 40-50cm dyp jord på ca 5x7m, hage som skal bli forlengelse av gruslagt parkeringsplass. Igjenfylling med pukk og grus, kan evt. Stå for igjenfylling selv.


Entreprenør må stille med alt verktøy/maskiner, rør, sand/grus osv. Entreprenør må også være godkjent og må kunne vise til nødvendige forsikringer som kreves for arbeidet.

Utover dette skal vi selv bytte alle vinduer i kjeller og sette inn 3 stk lysgraver. Det er ingen lysgraver pt. Vi setter selv inn lysgravene, men det bør koordineres så dette kan gjøres under igjenfylling rundt grunnmur.

Har alle originale byggetegninger av hus, vann, avløp osv.

Vedlagt word dokument viser tegning av hus.

Arbeidet kan startes med en gang.