Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1517 Siste år
479 Siste 3 mnd
169 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering rundt hus, bygging av carport m.m. og totalrenovering av uteområder.

Registrert Dato: Onsdag 13. April 2011

Jeg og mannen min kjøpte et gammelt hus på Hinna høsten 2006. Huset er opprinnelig fra 1955, og det var så å si ikke blitt gjort noe med det siden det ble bygget. Vi har derfor totalrenovert huset innvendig og utvendig, men gjort lite eller ingenting med tomten ellers. Det ønsker vi å gjøre noe med nå.

Vi er ute etter å komme i kontakt med et firma som kan hjelpe oss med alt i fra riving av gammelt inngangsparti, drenere, etterisolere rundt grunnmur, skjære ut dør i ca 40 cm tykk mur, støpe grunnflater, bygge carport m.m. Kort fortalt stå for en totalrenovering av uteområder og tomt! Vi har allerede leid inn et arkitektfirma som har skissert opp og tegnet hvordan vi ønsker å ha det, og nå ønsker vi å komme i kontakt med noen som kan utføre de forskjellige arbeidsoperasjonene, og som kan hjelpe oss med å nå målet om å få et flott hus med gode, praktiske løsninger ute også.

Litt mer detaljert info for de som tror dette er jobben for dere; Huset er 84 m2 i grunnflate. 8x10 meter pluss et lite utbygg. Vi ønsker å få drenert kjelleren på utsiden, sette opp grunnmurspapp og isolere. 3 av sidene er lett tilgjengelig, på den fjerde må tiltak diskuteres på plassen da denne grenser til nabo. Nabo har satt opp forstøtningsmur for masser som huset vårt står på, det er en god meter i nivåforskjell på husene.

Det er snakk om å fjerne eksisterende masse som ligger inntil grunnmur og erstatte denne med godt drenerende masse. Fyllmassen som er brukt er ”råtefjell” som grunnen her består av og som ble sprengt ut ved planering av tomten som huset står på. Huset stod ferdig i 1955 og på disse årene har det samlet seg avleiringer, jord og fin sand i denne massen og drenerende egenskaper er lik null!
Det ble i 2008 lagt opp et nytt tilkoblingspunkt for drens og dette ønskes benyttet.
I tillegg ønsker vi å få saget ut hull i grunnmur for ny inngangsdør samt et vindu til kjeller og få støpt trapp ned til denne.

Det står en frittstående utepeis i betong med tilhørende betongvegger og betongplate på tomten som må fjernes. En må også se på tilstanden til eksisterende betongveranda, og eventuelle tiltak for forbedring må også vurderes.

Vi vil videre sette opp en carport med bod på til sammen ca 35m2 med støpt plate, og få støpt plate på siden av carporten, et område på ca 25m2. Dette kan støpes i ett stykke. På deler av dette skal det settes opp en pergola med tett tak og tre tette vegger utført i betong og glass.(ca12m2). På område nedenfor skal det støpes ca 10m2, dette blir for seg selv da vi får nivåforskjell på ca 30-40cm.
Carporten skal utføres i tre med tilnærmet flatt tak. På tunet fremfor carport vil vi ha belegningsstein helt frem til veien. Dette er 80-85m2.

På grensa mot naboen skal det støpes mur med høyde ca 50cm som det skal settes rekkverk i tre oppå.

Inngangspartiet til huset skal rives og det skal settes opp et nytt som er litt større (ca 8m2) med veranda oppå slik det er i dag. Ny trapp og platå utfor inngangsdør må støpes.

Da håper vi å høre fra dere.. ;)