Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp, Vanntetting i Vestfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1118 Siste år
315 Siste 3 mnd
134 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering rundt hus og i hage.

Registrert Dato: Tirsdag 25. Mai 2010

Drenering rundt hus og i hage.

Vi ønsker å få seriøse fagfolk til drenering av hus og hage på Nøtterøy. Huset ligger i fjellside med mye regn/nedfall som blir liggende i grunn og presse på grunnmur, og fører til fukt i kjeller. Vi har selv forsøkt å drenere for to år siden (sommeren 2008), men dette har ikke gitt tilfredsstillende resultater i kjeller, hvor det fremdeles er fuktig. Vi tror årsaken kan være at drenering ikke ligger dypt nok, men dette må vurderes av fagfolk.

Det er vanskelige forhold rundt dreneringen, da det går en fjellknaus på tvers og sperrer for fall. I dag føres drensvann inn i en eksisterende brønn som deretter tømmes ved pumping, men dette er ikke ønskelig for fremtiden. Her må entreprenør enten sprenge i fjellet, eller eventuelt pigge opp gulv i kjeller og legge rør under huset for å komme på andre siden og ut i fallende terreng. Under tidligere drenering fant vi for øvrig enden av et teglsteinsrør innunder betongtrapp. Det er ønskelig at entreprenør finner ut om dette allerede går under huset, hvor utløpet er og om det kan benyttes til å lede vann vekk fra huset. Alternativ pris ønskes dersom dette er tilfelle og gir rimeligere løsning. I alle tilfeller må det tas hensyn til eksisterende kloakk- og vannledninger. Vi har tegninger som viser beliggenhet til en del ledninger, men entreprenør bes påvise nøyaktig beliggenhet i bakken/gulv, eventuelt kontakte rørlegger som har utført arbeid. Eksisterende drensrør fra hage skal entreprenør sørge for at koples til ny drenering.
Meterpris for drenering/graving ønskes spesifisert, for eventuelle endringer.

Alt arbeid skal utføres forskriftsmessig og tilbakefylling med riktige masser i forhold til funksjon. Entreprenør må ha alle nødvendige tillatelser i forhold til kommunen, samt må stå for alle nødvendige søknader i forbindelse med sprengning eller ved andre søknadspliktige forhold.

Entreprenør skal grave en tverrgrøft i bakkant fra plen til anneks for avskjæring av tilsig fra skogen bak. Avløp for denne må enten gå med takvann fra anneks eller gjennom en eventuell ny, sprengt grøft.

Pris skal inkludere leding av vann bort fra hus. Skal inkludere fylling av eksisterende brønn, samt fjerning av kumlokk fra eiendommen.

Ved tidligere drenering ble det gravd ut en stor mengde stein. Det ønskes separat pris (som opsjon) på å få disse fjernet fra eiendommen. Hvis ønskelig, så har vi bilder av steinene vi øsnker å fjerne.

Det ønskes separat pris (opsjon) på fjerning av betongtrapp under inngangsparti/veranda. Skal fjernes fra eiendommen. Entreprenør bes, uavhengig av betongtrapp, om å komme med forslag til løsning på hvordan inngangspartiet/veranda lettest kan beholdes.

Separat pris på planering. Areal ca 170mm2 (Situasjonskart (omtrentilg areal))

Oppdrag ønskes utført så snart som mulig, og entreprenør må oppgi hvor lang tid de mener kreves for å få jobben ferdig. All stein skal fjernes fra eiendommen, og alt berørt område skal planeres for senere bearbeiding til plen. Opphold i arbeidet vil ikke godtas.

Dato for befaring avtales nærmere med aktuelle entreprenører.

Se bilder (send oss en mail hvis dere vil ha flere bilder).

Referanser, dokumentasjon på sertifiseringer, fagbrev og forsikringsbevis kreves.