Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1189 Siste år
324 Siste 3 mnd
76 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering rundt lite hus

Registrert Dato: Onsdag 27. Mai 2009

Huset ligger i skrå tomt ca 1 meter høydeforskjell. Grunnen er morene.
Jeg ønsker å få gravd opp, lagt grunmursplast og dreneringsrør rundt huset, fylt opp med singel eller pukk også ønsker jeg duk mellom pukk/singel og jord samt oppå singelen slik at jeg kan legge matjord intill huset. Påfylling av matjord kan jeg gjøre selv. Jeg ønsker heller ikke bortkjøring av massen som blir gravd opp. Den vil jeg selv bruke som fyllmasse og murer andre steder på tomta.
Huset har et lite byslag, men det er ikke kjeller under byslaget. Tenker at det går an å grave rundt byslaget og drenere istedet for å grave under? På motsatt side av huset (nedsiden) er det lite fuktproblemer i kjelleren. Her er det også en solveranda som står på påler. Jeg tenker at det holder å drenere kun fra hjørnet og inn til solverandaen her ( 2,5 m på hver side).
Målene på huset sett fra inngang: venstre side 7 m, fra hjørne til byslag vs 2.5 m, dyde byslag vs 1,5 m, bredde byslag 3 m, dyde byslag hs 1,5 m, fra hjørne til byslag hs 2.5 m, høyre side 7 m, fra hjørne nedsiden til solveranda vs 2,5 m, fra hjørne nedsiden til solveranda hs 2,5 m.
Dybden på øvre side av huset er ca 2,20 m, på nedsiden er det ca 1-1,5 m.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere