Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Vanntetting i Østfold

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1125 Siste år
284 Siste 3 mnd
105 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering rundt mur av enebolig moss

Registrert Dato: Mandag 14. Juni 2010

Forespørsel om totaltilbud på drenering av enebolig i Nyquistgate i Moss inkludert graving, materiell, fyllmasse og istandsetting. Det er snakk om et murbygg fra 1922 antatt fundamentert på fast grunn. Det er oppdaget antydning til fuktinnslag i kjeller. Boligen ligger i et skrånende terrang, men leilighetsblokker 30 meter opp i skråningen.
Huset er tilnærmet lik kvadratisk med hver side ca 7,9 m (usikkerhet på 20 cm). Den ene siden har et utspring med hver kortside ca 2,5 meter. Totalt areal på utspring er 11m2. Eiendommen er nylig ervervet av anbudskontakt og vil bli overtatt 1. juli. Det ønskes pris på drenering rundt hele bygningen

Huset ligger kun 5-6 meter fra veien. Mellom veien og huset er det enh nedgravd og tom parafintank. Det bes om at det samtidig gis tilbud på fjerning av denne inkl fyllmasse. Absolutte krav
Ansvarlig for graving må ha ADK- sertifikat
et ønsker pris for hele arbeidet. Drenering og fjerning av tank kan prises separat, men kun en utfører ønskes ansvarlig for begge arbeider.
Oppdatert firmaattest ikke eldre enn 2 måneder.
HMS- erklæring

Øvrige Krav
Det tillegges vekt om selskapet er miljøsertifisert eller på annen måte kan vise til etterlevelse etter anerkjente miljøkrav.

Utførelse
Arbeidet kan utføres snarest etter 5. juli

Ta kontakt for ytterligere informasjon eller dokumentasjonsbehov

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere