Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1916 Siste år
741 Siste 3 mnd
172 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drenering, senkning av terreng, opparbeidelse av parkeringsplasser, støping av trapper

Registrert Dato: Tirsdag 27. Juli 2010

I Sjøveien 15, 7053 Ranheim, skal vi drenere alle fire sider av en firemannsbolig med lysgraver. Videre skal vi senke terreng og støpe trapper, opparbeide noen nye parkeringsplasser og støpe fundament for boder. Vi ønsker anbud på de enkelte delene av jobben med spesifikasjon av kostnader, også fra anbudsgivere som ønsker deler av oppdraget. Det er utarbeidet plantegninger som viser nå-situasjon og prosjektert løsning. Interesserte kan få tegninger tilsendt ved henvendelse pr e-post.
Interesserte kan også ta kontakt for befaring.

Dreneringsjobben innebærer
Graving, utskiftning av masse, isolering av kjellermur (pris uten isolering, bare med grunnmurspapp ønskes også oppgitt) og fjerning av lysgraver som blir til overs.

Senkning av terreng innebærer
Fjerning og tilbakeføring av matjord fra området der terrenget skal senkes, fjerning av masse fra sør, øst og nordsiden av huset, samt opparbeidelse av terreng som angitt i prosjektert løsning og etter nærmere avtale.

Opparbeidelse av nye parkeringsplasser og utbedring av innkjøring innebærer
Fjerning av masse og tilkjøring og plassering av ny jf prosjektert løsning.

Støping av trapper og fundament for boder innebærer
Støping av trapper av ulik lengde og bredde på sør, øst og nordsiden av huset. Støping av fundament for boder i sørøstre og sørvestre del av tomten. Se plantegninger og prosjektert løsning for nærmere beskrivelse.(Støping av fundament innebærer at det må graves også i denne forbindelse; anbydere som kan utføre alle deler av jobben oppfordres til å spesifisere kostnadene ved å grave også for å kunne støpe fundament for boder.)

I forbindelse med alle jobbene forutsettes det at tomten til enhver tid er så ryddig og anvendelig til daglig bruk som mulig, at tomten ryddes og at alt avfall fjernes.

Pga arbeid med taket ønskes arbeidet utført i november 2010.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere