Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1495 Siste år
569 Siste 3 mnd
131 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drens og div arbeid på sameie

Registrert Dato: Onsdag 07. September 2011

• Det skal graves for å legges 80m med drens og nye taknedløp, det er ca 4,0m dybde på baksiden av husene (fellesgrunnmur), det er i dag en adkomst veg på baksiden som skal opparbeides med drens i traug, 2 plast sandfang og kobles til eks sandfang på p-plass ca 100m grøft, det skal på nytt bærelag.

• Det skal legges dobbel drenering som skal kobles på et innløpsrør som går til en pumpekum i kjeller midt på bygget, gamle rør skal spyles rene og kummer tømmes før ny drens tilsluttes. Det skal brukes platon på mur, det skal isoleres fra underkant panel og 2m ned under jordbåndet og slemmes om nødvendig, på veggen skal det skjæres et hull for ventilasjon i p-kjeller, ca 50 x 50cm midt på bygget.

• Det skal brukes singel over rør og drensmasser oppover vegg, ca 50cm tykkelse fra vegg og det skal brukes fiberduk mellom tilfyllingsmasse og drensmasse.

• Det skal skiftes rør fra pumpekum i kjeller til kum på utsiden av bygg ca 5m, dette er på framsiden av huset og der er det vanlig kjellerdybde.

• På felles parkeringsplass trengs minst et lass med singel. (P-plass skal avrettes).

• Det skal settes ned ny acodrain i innkjøring til p-kjeller ca 5m bredde, vegen opp fra p-kjeller skal trauges, legges fiberduk, pukkes, planeres for asfalt og asfalteres.

• Rives 2 stk betongsteinmurer på ca 150kvm og settes opp ny natursteinsmur på ca 200kvm på vei ned til garasjen, mulig legges varmekabler ved garasjeport.

Vi ønsker pris spesifisert på hvert enkelt overstående punkt.

Vennligst ta kontakt (helst pr. mail) for spørsmål eller avtale om befaring.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere