Transport i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

665 Siste år
186 Siste 3 mnd
65 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Drift av midlertidig båttransport mellom sunndalsøra og oppdølstranda

Registrert Dato: Torsdag 07. Januar 2010

På riksveg (Rv) 70 ved Oppdølstranda mellom Kristiansund og Oppdal er det en vegstrekning på om lag 6,5 km lang som omfatter fire dagstrekninger og tre tuneller. På alle dagstrekninger er det risiko for ras. Rv 70 ble stengt på strekningen Sunndalsøra ? Oppdøl etter ras 16. juni 2009, og det ble etablert båtskyss. Etter gjennomføring av sikringstiltak ble vegen åpnet igjen 31. august 2009, men med kolonnekjøring mellom kl 0800 og kl 1800 på ukedager. Vegen er i dag stengt for busser med passasjerer. For tiden utføres omfattende sikringstiltak. Dette vil ventelig være ferdigstilt i januar 2009. Statens vegvesen legger til grunn at veien da vil bli åpent for allmenn ferdsel unntatt for skolebuss. Det arbeides samtidig med planlegging av en lang tunnel på strekningen, med sikte på at denne kan åpnes så snart som mulig. Ny tunell vil ventelig åpnes i 2013/2014. Det foreligger flere alternative løsninger.
Når rassikringsarbeidet er ferdigstilt vil rutetilbudet på båttransporten følge skolerute, en åpninsgtid fra første avgang kl 0820 til siste avgang kl 1500. Ved behov for periodisk utvidet tilbud ønsker oppdragsgiver opsjon på rutetilbud med korrespondanse buss. Denne opsjonen tar utgangspunkt i dagens rutetilbud som er noe mere omfattende med en åpningstid fra kl 0500 (første avgang) til 2330 (siste avgang).
I dag har Statens vegvesen inngått avtale med en operatør som skal drive ruten fram til avslutning av denne anbudskonkurranse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Anbudskonkurranse, Planlegging, Vegstrekning

Sunndalsøra, Møre og Romsdal

Avsluttet: Torsdag 04. Februar 2010