Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Drift av oslo kommunes ikt-portefølje (drift2012)

Hovedformålet med anskaffelsen er å sikre en helhetlig drift og support av Oslo kommunes ikt-infrastruktur sentralisert og omtalt som Oslofelles.
ikt-infrastruktur omfatter områdene:
? pc, skrivere, periferi og basis programvare
? Sikkerhetssoner og systemtekniske sikkerhetsløsninger
? Sentrale applikasjons- og serverløsninger
? Integrasjonsløsninger
Oslofelles omfatter 36 av Oslo kommunes 54 virksomheter.
Anskaffelsen skal dekke alle sider av implementering, endring, drift og vedlikehold av det utstyr med tilhørende tjenester og løsninger oppdragsgiver har i dag, samt relevant utstyr og løsninger som anskaffes og implementeres i løpet av avtaleperioden. Anskaffelser av utstyr skjer hovedsakelig på egne samkjøpsavtaler.
Tilbyderen skal kunne levere de samme tjenestene knyttet til maskin- og programvareløsninger som befinner seg utenfor Oslofelles i Oslo kommune.
uke inngår gjennom denne anskaffelsen en ekstern driftsavtale med utgangspunkt i å understøtte oppdragsgivers tjenesteavtaler med virksomheter og systemeiere. uke har i henhold til gjeldene ikt-reglement i Oslo kommune ansvaret for at det leveres funksjonelle og stabile driftstjenester til kommunens virksomheter i henhold til tjenesteavtaler inngått med virksomheter og systemeiere og i henhold til særskilte bestillinger fra virksomheter og systemeiere.
Det skal inngås én eller flere avtaler (heretter avtalekomplekset) med én og samme leverandør, som dekker det overnevnte formålet. Avtalekomplekset skal inngås av oppdragsgiver på vegne av Oslo kommune med underliggende virksomheter. Det åpnes for å benytte underleverandører. Oppdragsgiver understreker imidlertid at valgt leverandør, i kraft av vedkommendes status som avtalepart, vil være ansvarlig for slike underleverandører.
Anbud id:
122879
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 2. November 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud