Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Catering i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Drift av personalkantinen i Statens Hus- Fylkesmannen i Telemark, Skien.

Drift av personalkantinen i Statens Hus- Fylkesmannen i Telemark, Skien.
Konkurransen gjelder avtale om levering av Kantinedrift til Statens hus, Fylkesmannen i Telemark. Anskaffelsens verdi anslåes til: nok 600. 000- eks mva pr år. Fylkesmannen i Telemark er koordinator for drift av kantinen på Statens Hus. Det er 6 etater på Statens Hus som er knyttet til kantinen, ca 200 ansatte. Kantinen har lokaler i underetasjen i bygg e på Statens Hus. Oppdragsgiver stiller til disposisjon kantine med de maskiner og utstyr som er installert i dag. Husleie og strøm betales av oppdragsgiver. For nærmere informasjon viser vi til del 2a, kravspesifikasjon.
Priser og kostnader
Tilbyder skal fylle ut vedlagte prisskjema. Prisene skal oppgis eksklusive mva, men skal inkludere alle leverandørens øvrige kostnader (gebyrer, levering, emballasje, reisekostnader, montering, frakt, godtgjørelser og alle andre kostnadselementer)
Tilbyder skal besvare spørsmål i de svarboksene som oppdragsgiver har opprettet. Besvarelser som kun henviser til vedlegg vil bli gitt karakteren null. i den grad det benyttes vedlegg skal dette være henvisninger til figurer, tabeller, CVer, oppstillinger, tegninger eller lignende informasjon som ikke lar seg godt beskrive med tekst.
Anbud id:
493875
  • Sted:
    Skien
  • Registrert:
    Torsdag 26. Oktober 2017