Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Snekker i Rogaland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Rogaland
Avsluttet

Dynamisk innkjøpsordning for kjøp av kontor- og skolemøbler (sept 2017-revidert)

Rogaland fylkeskommune inngikk i 2015 en dynamisk innkjøpsordning for møbler. Denne hadde en varighet etter eventuelle opsjoner til 2019. på grunn av nytt regelverk og endringer i utlysningsskjemaet måtte ny versjon lyses ut vinteren 2017. Det kom derimot en teknisk endring i utlysningsskjema, som nå medfører at ny versjon lyses ut.
Kontor- og skolemøbler for inntil 150. 000 kr kjøpes gjennom vår rammeavtale med Magnar Eikeland. Denne konkurransen berøres ikke av denne utlysningen. For kjøp over denne sum lyses det ut konkurranse for det aktuelle prosjektet i den dynamiske innkjøpsordningen.
De leverandører som er kvalifisert i ordningen får tilgang til konkurransene, og alle de dokumentene som er nødvendige for å inngi tilbud i den enkelte konkurranse. Det vil si kravspesifikasjon og beskrivelse spesielt tilpasset den enkelte konkurranse og prosjekt, slik som tegninger, møbeloversikt og prisskjema og liknende.
Anbud id:
490653
  • Sted:
    Eigersund, Stavanger Haugesund, Sandnes , Sokndal, Lund, Bjerkreim, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Sola, Randaberg, Strand, Hjelmeland, Suldal, Sauda, Kvitsøy, Bokn, Tysvær, Karmøy, Utsira, Vindafjord  Vis alle
  • Registrert:
    Lørdag 7. Oktober 2017

Lignende oppdrag i Rogaland

6 anbud