Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Snekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Aktiv

Dynamisk innkjøpsordning - møbler og inventar til Stortingets pendlerboliger

Stortinget inviterer med dette leverandører til deltakelse i en dynamisk innkjøpsordning i forbindelse med kjøp av møbler og inventar til Stortingets pendlerboliger. Nye leverandører kan fortløpende søke om å bli kvalifisert for å delta i den dynamiske innkjøpsordningen (dps). Det er kun kvalifiserte leverandører som vil få tilgang til publiserte konkurranser.
Stortinget har behov for å anskaffe møbler og inventar til pendlerboliger i forbindelse med rehabilitering av boligene. i tillegg er det behov for noe supplering og utskifting av møbler og inventar. Leveransene forutsettes også å omfatte levering og montering i de aktuelle boligene. Boligene er lokalisert sentralt i Oslo.
Stortinget eier 143 pendlerboliger som stilles til disposisjon for stortingsrepresentantene. Alle er og skal være fullt møblert. De fleste boligene er rehabilitert, men det gjenstår ca ti leiligheter hvor alt av møbler og inventar som bord, stoler, belysning, knagger, hyller, senger etc. må anskaffes. når møblering av de siste boligene er gjennomført vil det i hovedsak bare være behov for supplering/utskifting av møbler og inventar.
Aktuelle anskaffelser under ordningen vil i hovedsak omfatte følgende: Bord, stoler, belysning, knagger, hyller, senger, gulvtepper og utemøbler.
Anbud id:
614207
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Mandag 21. Oktober 2019

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud