Entreprenør, Maskinentreprenør, Vann & avløp i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3504 Siste år
2056 Siste 3 mnd
239 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Dypvannsutslipp, Bunnefjorden

Registrert Dato: Tirsdag 07. April 2020

Forbehold om tillatelser eller finansiering
Før bestemmelse om utførelse av anleggene tar oppdragsgiveren forbehold om budsjettmessig dekning for prosjektet. Oppdragsgiveren tar også forbehold om nødvendige tillatelser fra myndigheter er gitt og at avtaler med grunneiere er inngått. Avlysning av konkurransen gir ikke leverandør rett til erstatning.
Oppdragsgiver har rett til kostnadsfritt å avlyse konkurransen eller forkaste samtlige tilbud dersom det foreligger saklig grunn. Oppdragsgiver skal snarest mulig underrette tilbyderne dersom samtlige tilbud forkastes eller konkurransen avlyses.
Kontrakt er ikke inngått før den er signert av begge parter.
Dersom oppdragsgiver finner at beslutningen om å tildele kontrakt ikke er i samsvar med kriteriene for valg av tilbud slik som fastsatt over, kan beslutningen annulleres frem til kontrakt er inngått.
I tilbudet er det inkludert alternative poster som skal prises og kan komme til utførelse dersom det viser seg nødvendig. Dersom disse alternative postene helt eller delvis tas ut av tilbudet, har leverandøren ikke rett til erstatning.
Deltilbud/grupper
Det er ikke adgang til å gi tilbud på deler av oppdraget, og ei heller alternative tilbud. Oppdragsgiver har vurdert å dele opp oppdraget, men finner det ikke er hensiktsmessig for denne anskaffelsen.


Referansenummer:  20058

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift