Anleggsgartner, Entreprenør, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2049 Siste år
761 Siste 3 mnd
204 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

EØS 003-2013 Rammeavtale lekeplassutstyr (BKSAK 201302726)

Registrert Dato: Mandag 25. Februar 2013

Bergen kommune har et løpende behov både for vedlikehold og utskifting av lekeplassutstyr. Som en ekstra satsing på dette området, er det i perioden 2012-2014 bevilget midler til prosjektet «Barnas Byrom», jf. Byrådssak 1464/12.
For å dekke begge disse behovene på en fleksibel og effektiv måte, skal det inngås en rammeavtale for de mindre og enklere anskaffelsene og det skal etableres en dynamisk innkjøpsordning for mer omfattende opprustning av lekeplasser og lekeplassutstyr. 
For enkeltanskaffelser der den samlede verdien utgjør mindre enn kr 80.000,- vil således anskaffelsen bli gjennomført via rammeavtale. Mens det for enkeltanskaffelser der den samlede verdien overstiger kr 80.000,- vil konkurransen bli gjennomført som dynamisk innkjøpsordning. Det samme gjelder anskaffelser av utstyr med videre som ikke kan dekkes av rammeavtalen.
Nærværende konkurransegrunnlag gjelder utelukkende for ovennevnte rammeavtale dvs for enkeltanskaffelser der den samlede verdien utgjør mindre enn kr 80.000,-.
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser. *** Linken er fjernet *** Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Snekker

Lekeplasser, Rammeavtale, Utstyr, Vedlikehold

Masfjordnes, Hordaland

Avsluttet: Fredag 05. April 2013