Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

EØS 025-2018 Rammeavtale lekeplassutstyr, lekeapparater med mer

Oppdragsgiverne stiller krav til at lekeapparatene bidrar til at barn og unge har lyst til å ta i bruk, og innbyr til aktivitet og lek som utfordrer både fysisk mestring, fantasi og samarbeid.
Kommunale lekeplasser omfatter lekeplasser knyttet til barnehager, kombinerte barnehager og barneskoler, barneskoler, kombinerte barene- og ungdomsskoler og offentlige barnehager.
Rammeavtalens formål er primært å sikre kontinuerlig drift av bestående lekeplasser, inkludert utskifting av gamle apparater, supplering med nye apparater, reparasjon, utbedringer og utskifting av deler. Rammeavtalen skal også brukes ved rehabilitering av lekeplasser og etablering av lekeareal innenfor nevnte beløpsgrense.
Leverandør skal utføre grunn - og terrengarbeider som er påkrevet for å installere apparater, legge falldekke og eventuelle andre arbeider som er omfattet av kontrakten. Videre skal terrenget rundt istandsettes etter utført arbeid. Dette gjelder tilførsel av jord, tilsåing, utplanting, lettere asfaltarbeid etc. Grovere anleggsarbeider (f eks pigging, sprenging, tining eller omfattende grunn- og terrengarbeider) er ikke inkludert i rammeavtalen.
Med utgangspunkt i maksimal oppdragsverdi per avrop (kr. 300. 000 eks mva) og rammeavtalens formål legger oppdragsgiver til grunn at kontrakten etter sin karakter er en varekontrakt, dog med en betydelig del av bygge- og anleggstjenester.
Oppdeling av kontrakten er blitt vurdert, men med hensyn til rammeavtalens størrelse og begrensingen for det enkelte avropet er det mest hensiktsmessig for oppdragsgiver å ha én leverandør, blant annet for å begrense ressursinnsatsen i kontraktsoppfølgingen.
Anbud id:
525539
  • Sted:
    Bergen, Voss Bjørnafjorden, Øygarden, Askøy, Vaksdal, Modalen, Alver  Vis alle
  • Registrert:
    Fredag 25. Mai 2018

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud