Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

EØS 030-2018 Rammeavtale Byggeledertjenester VA-anlegg

Bergen kommune ved Vann- og avløpsetaten utfører bl. a. Planlegging og bygging av nye va-anlegg i kommunen, samt vedlikehold og oppgradering av eksisterende anlegg. Etaten har også ansvar for kontroll og oppfølging av kommunens vassdragsanlegg/damanlegg.
Prosjektering og utførelse av va-anleggene utføres i hovedsak av eksterne va-rådgivere og eksterne entreprenører. Oppfølging av anleggene utføres enten med interne eller eksterne byggeledere.
Rammeavtalen omfatter følgende byggeledertjenester:
--Byggeledertjenester for tradisjonelle va-anlegg (ledningsanlegg i tradisjonelle grøfter, fornying og rehabilitering)Byggelederfunksjonen i denne rammeavtale innbefatter også i oppdrag for «Graveklubben» hvor Vann- og avløpsetaten, og andre større private aktører samordner gravearbeider i Bergen. Ved slike tilfeller hvor det er det likevel Vann og avløpsetaten som er oppdragsgiver.
Aktørene i «Graveklubben» er:
--Vann- og avløpsetaten
--bkk Varme as
--bkk Nett as
--bir Nett as
--Telenor asa
--
Mer informasjon om «Graveklubben» er å finne her:
#URL0#
Se også konkurransegrunnlagets bilag 1 – Oppdragsgivers spesifikasjon for nærmere beskrivelse av tjenesten og krav til denne.
Rammeavtalen skal ha en varighet på 2 år med opsjon på forlenging i inntil ytterligere 2+2+2 år.
Antall leverandører det skal inngås parallell rammeavtale med: Inntil tre (3) leverandører
Anskaffelsens verdi inkl. Opsjoner er anslått til ca. 8 mill nok eks. Mva. Dette estimatet er basert på eksisterende tjenesteomfang, og innebærer ingen forpliktelse for oppdragsgiver og kan være gjenstand for endrin
Anbud id:
513064
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Fredag 16. Mars 2018