Transport i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2526 Siste år
1538 Siste 3 mnd
110 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

EØS 035-2019 Transport av medier og annet utstyr for Bergen Offentlige Bibliotek

Registrert Dato: Fredag 01. November 2019

Bergen Offentlige Bibliotek består per dags dato av hovedbibliotek, 7 filialer og to fengselsbibliotek. I løpet av 2020 vil tallet mest sannsynlig øke til totalt 8 filialer. Se fil ´´Bibliotekets avdelinger og filialer´´ under fane ´´Dokumenter´´ i Mercell.
Medier inkluderer bøker, lydbøker og DVD pakket i åpne kasser. Det skal også fraktes rengjøringsutstyr og mopper pakket i separate kasser, samt pappesker med bøker (merket med filial) og eventuelt annet utstyr (såpe, tørkepapir, med mer).
Per i dag transporteres medier og annet utstyr fire dager per uke: mandag, tirsdag, torsdag og fredag, i henhold til forhåndsdefinert kjørerute.
Det kan være en ekstra transport / dag, onsdag etter påske på grunn av mange innleveringer. Kjørerute vil da defineres av oppdragsgiver.
Se fil ´´Kjørerute og dager´´ under fane ´´Dokumenter´´ i Mercell.
Det er planlagt åpning av ny filial på Laksevåg i løpet av 2020, samt nedleggelse av filial på Landås i løpet av 2020 eller i løpet av 2021. Av den grunn må det påregnes endringer og tilpasninger i kjørerute. Det kan være slik at både Landås filial og Laksevåg filial er begge samtidig i drift til ubestemt tid, og i så fall kjøreruten vil midlertidig inkludere begge filialene. Det kan også være slik at Laksevåg filial ikke er tatt i drift etter at Landås filial er lagt ned.
Tidspunkt for eventuell åpning av ny filial på Laksevåg og tidspunkt for eventuell  nedleggelse av eksisterende filial på Landås er per dags dato ikke avklart.  


Referansenummer:  2019/85950

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

Transport

Drift, Transport, Utstyr

Bergen, Hordaland