Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

EØS 046-2020 Dialog, IT-anskaffelse IT-systemer Bymiljøetaten

Bergen Kommune ved Bymiljøetaten inviterer til en til en dialog via skype med potensielle leverandører av it system. Det kan også bli aktuelt med møte i Autogården hvis leverandør ønsker dette.
i Digitaliseringsstrategi for offentlig sektor - Én digital offentlig sektor står det blant annet beskrevet følgende:
Link: #URL0#
"Endringsreisen vi skal gjennom handler om digital transformasjon. Vi må endre de grunnleggende måtene vi løser oppgavene våre på ved hjelp av teknologi. En slik endring innebærer ikke bare endring på det digitale, men endringsledelse, kompetanse- og organisasjonsutvikling, forvaltningspolitikk og forvaltningsutvikling."
Bymiljøetaten ønsker dialog med markedet for teknologi som kan støtte vår digitale transformasjon.
Bergen Kommune har etablert en egen tilskuddsordning for støtte til innovasjonsprosjekter i næringslivet som bidrar til å utvikle eller vesentlig forbedre ett produkt, prosess eller tjeneste som dekker konkrete behov i kommunen og stamtidlig bidrar til en bærekraftig næringsutvikling. i vurderingen vil det også avklares om prosjektet kvalifiserer til støtte fra Innovasjon Norge sine tilskuddsordninger. Det er et krav at prosjektet er forankret i gjeldende strategier og handlingsplaner og at behovet ikke kan dekkes med eksisterende løsninger i markedet, men prosjektet kan bygge videre på løsninger som må vesentlig forberedes gjennom utvikling. Vedlagte behovsbeskrivelse kan være en kandidat i denne sammenheng. Bergen Kommune og Bymiljøetaten vil ta stilling til det, etter en markedsdialog og før en anbudsprosess startes etter sommeren.
Oppdragsgiver ser for seg at dialogen vil finne sted i perioden mellom 15. Juni til 22. Juni.
Som grunnlag for dialogen finnes utkast til kravspesifikasjon vedlagt i denne kunngjøringen.
påmelding:
Oppdragsgiver ønsker at interessenter melder sin interesse via kommunikasjonmodulen i Mercell slik at oppdragsgiver kan lage en timeplan for påmelding til dialog.
Hovedtemaene for samtalene vil være:
Beskrivelse av løsning som leverandør kan tilby.
i hvilken grad vil leverandør ha behov for utvikling for å levere løsningen til Bymiljøetaten?
Har leverandøren tilbakemeldinger til innholdet, potensielle forbedringer eller eventuelle uklarheter som Bymiljøetaten må vurdere?
Anser leverandør kravspesifikasjonen som tilstrekkelig klar og tydelig slik at det kan leveres tilbud uten forbehold fra leverandørens side? Hva er eventuelt de største usikkerhetsmomentene?
Kan leverandørene gi en uforpliktende, omtrentlig pris på dette (ca million)?
Anbud id:
647903
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Fredag 29. Mai 2020