Transport i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1431 Siste år
543 Siste 3 mnd
134 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

EØS 054-2011 Kjøp av middag til institusjoner og hjemmeboende tjenestemottakere

Registrert Dato: Torsdag 06. Oktober 2011

Bergen kommune ønsker å inngå avtale om kjøp av middager til alders- og sykehjem, eldresenter, dagsenter, kafeteria for eldre mv. og hjemmeboende tjenestemottakere for levering til Bergen kommune med flere, jf pkt. 1.1.
Anskaffelsen gjelder kjøp og levering av totalt ca 440 000 middagsporsjoner årlig. Av dette skal ca 330000 porsjoner leveres til institusjoner m.v. og ca 110 000 porsjoner skal leveres til hjemmeboende tjenestemottakere.  Hovedprinsippet for middager til institusjoner mv. er sous vide produsert mat, mens hovedprinsippet for middager til hjemmeboende tjenestemottakere er kok/kjøl produsert mat. Til hjemmeboende tjenestemottakere er det forventet at kald mat vil utgjøre om lag 70 % av leveransen og varm mat vil utgjøre om lag 30 % av leveransen. Til institusjoner m.v. leveres det bare kald mat.
I anskaffelsen inngår også sykehjemmet Florida frem til avviklingen av sykehjemsdriften i løpet av 2012. De har et volum årlig volum på om lag 25 000 middagsporsjoner. Volumet kommer i tillegg til det oppgitte volumet på 440 000 middagsporsjoner i året.
 
For denne anbudsprosessen benytter oppdragsgiver Mercell Sourcing Service. For å melde din interesse på dette anbudet samt få tilgang til dokumenter, skal du klikke på lenken nedenfor eller kopiere og lime inn lenken i din nettleser.
*** Linken er fjernet *** />. Følg deretter instruksjoner på nettsiden.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Transport

Masfjordnes, Hordaland

Avsluttet: Tirsdag 31. Januar 2012