Vaktmester i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

38 Siste år
8 Siste 3 mnd
1 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

EØS 057-2011 Bergen kommune - Vaktmestertjenester på kommunens boligbygg

Registrert Dato: Tirsdag 15. November 2011

Denne anskaffelsen gjelder for Bergen Bolig og Byfornyelse KF (BBB), og omfatter rammeavtale for vaktmester tjenester til kommunens bolig bygg. Anskaffelsen gjelder utførelse av vaktmestertjenester innenfor tilsyn og generelle driftsoppgaver av boligmassen som består av ca 5000 boenheter i Bergen Kommune. Boligene fordeler seg på både ordinære utleieboliger og boliger for personer med spesielle behov. Vaktmestertjenesten består av generelt tilsyn og driftsrelaterte oppgaver med bygninger, samt håndtering og renhold av bosscontainere.Operativ drift av eiendommene er inndelt i 3 områder, hvorav område 1 dekker bydelene: Bergenhus, Åsane og Arna. Område 2 dekker bydelene Landås, Laksevåg og Fyllingsdalen. Og område 3 dekker bydelene: Løvstakken, Fana og Ytrebygda.
Leverandøren skal ha betjent vaktordning alle dager (også søn/helligdager) mellom kl. 08.00 og 23.00 og skal rykke ut når huseier ønsker assistanse. Vaktordingen består av at personell skal være tilgjengelig på telefon og kunne rykke ut for å bistå oppdragsgiver med løpende oppdrag som ikke kan avventes til påfølgende arbeidsdag.
Utkommanderingstillegg skal være inkl. i rammeavtalen, og overtidstilleggene for fast timepris skal være inkl i avtalen.
Se kontrakt og spesifikasjon (bilag 1 til konkurransegrunnlag) for ytterligere informasjon.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Vaktmester

Bolig, Boliger, Bygg, Bygninger, Drift, Rammeavtale, Renhold, Utleieboliger, Vaktmester, Vaktmestertjenester

Bergen, Hordaland

Avsluttet: Fredag 23. Mars 2012