Anleggsgartner, Asfaltering, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snørydding, Vaktmester, Vann & avløp i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3684 Siste år
2199 Siste 3 mnd
203 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

EØS 070-2019 Konkurranse, Drift og vedlikeholdstjenester kommunale veger Driftsone - Sørvest

Registrert Dato: Mandag 16. Desember 2019

Oppdragsgiver innbyr herved til åpen anbudskonkurranse for kontrakt i forbindelse med anskaffelse av drifts- og vedlikeholdstjenester av kommunale veier med mer.
Anskaffelsen omfatter drifts- og vedlikeholdsoppgaver på kommunale veger, gang- og sykkelveger, fortau og trapper med tilhørende sidearealer, utstyr og installasjoner i henhold til vegliste gitt i Bilag 01-03. Arbeidene omfatter blant annet vinterveghold, renhold av gater, tømming av bosskorger, rengjøring, tømming av sandfang, lapping med asfalt, vegetasjonsrensk, grøfterensk, driftspatruljevirksomhet og diverse mindre regningsarbeid.
Denne anskaffelsen gjelder følgende driftssone:
Sone Sørvest, bestående av bydelene Fana, Fyllingsdalen, Laksevåg og Ytrebygda.
I Oppdragsgivers kravspesifikasjon er anskaffelsen nærmere spesifisert, inkludert de krav som oppdragsgiver stiller for drifts- og vedlikeholdsoppgavene.
Inkluderende kontrakt:
Leverandøren skal sørge for at det ved gjennomføring av denne kontrakten benyttes funksjonshemmet eller vanskeligstilt person. Det gis nærmere forklaring på hva dette innebærer i vedlegg vedrørende inkluderende kontrakt.
Krav om bruk av lærling:
Det er ved gjennomføring av denne kontrakten krav om lærlinger. Bestemmelser om dette er gitt vedlegg vedrørende lærling.


Referansenummer:  2019/106515