Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

IT/Web og Support i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

EØS-2017 eHandelsløsning

Bergen kommune planlegger å kunngjøre konkurranse om avtale på ny eHandelsløsning. Bergen kommune ønsker å få presentert løsninger fra markedet. 3 til 5 leverandører vil bli invitert til presentasjon til den 23 mai mellom 09: 00-15: 00 i Fortunen 3, Bergen. Vi er åpne for alternative presentasjonsformer.
Bergen kommune ber aktuelle leverandører se på difi sin veiledningspakke som er tilgjengelig på: #URL0# for generelle forventninger innen modulene. Det gjøres oppmerksom på at integrasjon og leverandørportal ikke er adressert i veiledningspakken.
Moduler som forventes av markedet:
Enkel web butikk (Hovedsakelig til samarbeidspartnere)
Antas ikke å være integrert til erp, men med mulighet for «Round-trip/Punch-out» løsning.
Bestillingsløsning
Antas utvidet funksjonalitet i forbindelse med bestilling fra kjøpsordre, fakturainformasjon, forsendelsesinformasjon, betalingsopplysninger, avansert administrasjonsgrensesnitt med fler. Informasjon om støtte av ehf katalog versjon 1. 0. 7 vil være ønskelig.
Katalogverktøy
Antas å kunne gjøre tilstrekkelige analyser for å ta stilling til om katalogen og sortimentet kan godkjennes, inkludert oppdatering av kataloger fra leverandør. Forventes at løsningen kan distribuere godkjente kataloger til deltakere/samarbeidspartnere
Leverandørportal
Antas å kunne gi leverandør oversikt over ordremottak og et verktøy for oppdatering av kataloger. Integrasjon til erp (Agresso)
Antas at leverandør har et standardisert integrasjonsgrensesnitt til erp (Agresso) systemer og overordnet presentasjon ønskes.
OpenPeppol infrastruktur
Det er ønskelig at presentasjonen inkluderer hvordan leverandøren vil benytte ehf over OpenPeppol infrastrukturen og cef eDelivery profilene spesielt.
Vi er interessert i å høre om løsninger markedet har på dette området og se programvaren demonstrert.
påmeldingsfrist innen 16. 05. 2017.
Anbud id:
463489
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Torsdag 27. April 2017