Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

634 Siste år
195 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

EØS-midlene - Bilateral studie

Registrert Dato: Onsdag 02. Mai 2012

Norge har siden etableringen av EØS bidratt til sosial og økonomisk utjevning i Europa. Fra og med EU-utvidelsen i 2004 ble støtten samlet under EØS-midlene. Støtten utgjør om lag 14 milliarder kroner for perioden 2009-14. Norges andel er 97 prosent, mens Island og Liechtenstein står for resten av bidraget.
Gjennom EØS-midlene er Norge blitt en viktigere samarbeidspartner for mottakerlandene. Regjeringen ønsker at EØS-midlene skal styrke positive utviklingstrekk i mottakerlandene og kontakter med Norge. Norske fagmyndigheter og institusjoner er engasjert i over halvparten av de 144 programmene som er under utvikling. Samtidig er det et mål å engasjere norske organisasjoner, institusjoner, bedrifter, arbeidslivets parter, frivillige organisasjoner og andre i enkeltprosjekter når forholdene ligger til rette for dette.
Fagmundigheter i Island og Liechtenstein er også engasjert.
Kontrakten vil gå ut på å etablere en baseline når det gjelder bilaterale relasjoner mellom giverlandene og mottakerlandene. Blant annet vil det gå ut på og finne ut hva situasjonen er nå når det gjelder samarbeid, kjennskap til hverandres institusjoner og kunnskap om hverandres strategier og forventninger til samarbeidet. Mer informajsjon om oppdraget finnes i tilleggsdokumentene.
60-70 person dager

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Bedrifter, Utjevning

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 04. Juni 2012