Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Transport i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

E16 rehabilitering Nes tunnel. Riving, sikring

Nes tunnel på E16 i Hole kommune skal rehabiliteres. Denne kontrakten omfatter rive-, rydde- og sikringsarbeider i forbindelse med nedbygging av hvelv, bygg og installasjoner i tunnelen.
Tunnelen har lengde 1265 meter, tverrsnitt T9 og ble åpnet desember 1988.
Arbeidene består i hovedsak av:
Riving og fjerning ca. 20. 000 M2 av fukt- og frostsikringshvelv av pe-skum beskyttet med sprøytebetong og to tekniske bygg oppført i blokker av lettklinker.
Riving og fjerning av elektrotekniske installasjoner? Skap m/utstyr, kabler, føringsveger. Opphengsbolter for kabelbru i tunneltaket skal ikke rives.
Arbeidsrensk av sprøytebetongbelagt pe-skum. Arbeidsrensk og eventuelt arbeidssikring av avgrensede partier med tidligere permanent sikret fjelloverflate med utfall av stein/sprøytebetong for å kunne oppnå tilstrekkelig sikkerhet for rivearbeidet. (Ca, 40 M2 nettsikring og ca. 100 stk ct-bolt). Eksisterende sikringsbolter skal ikke fjernes, selv om de er inaktive.
Arbeidssikring som forutsettes å inngå i ny permanent sikring utføres i samråd med byggherres geolog.
Alt arbeid skal gjennomføres i samsvar med miljøsaneringsbeskrivelse og i henhold til oppdragsgivers øvrige beskrivelse.
Til godkjent mottak levering av ca.:
- 2400 tonn sprøytebetongavfall.
- 240 tonn asfaltflak.
- 80 tonn pe-skum
- 30 tonn tunnelstøv og bygningsmaterialer. (i hovedsak lettklinkerbetong i form av blokker og plank.)
- ee-avfall ca. 15 tonn (Vifter, armaturer, kabel, skap, kabelbroer osv.)
En eksisterende 22 kV høyspentkabel som ligger i kabelgrøft i sørøstre kant av riggområdet og videre under høyre bankett i hele tunnelens lengde, skal være i drift i hele anleggsperioden. Kabelen inngår i Ringerike kraftnetts fordelingsnett. Alle øvrige tekniske installasjoner i tunnelen er frakoblet.
Anbud id:
172581
  • Sted:
    Asker, Drammen Kongsberg, Ringerike, Hole, Lier, Øvre Eiker, Modum, Krødsherad, Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål, Hol, Sigdal, Flesberg, Rollag, Nore Og Uvdal  Vis alle
  • Registrert:
    Torsdag 3. November 2011

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud