Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

E18 Gang - sykkelveg Blommenholm - Høvik

Høsten 2008 ble det åpnet en opprustet parsell av Sandviksveien fra Motorpool til Hestenga. Veien skal nå opprustes videre mot Oslo med samme standard.
Langs hele traseen skal det anlegges nytt va-anlegg for bærum kommune, nytt over-vannsanlegg og nytt veilysanlegg med stålmaster. Kryssende luftstrekkabler skal legges i bakken og trafo flyttes. Det er beregnet mye spunting på grunn av leirholdige masser.
Veien skal opprustes i en lengde av ca. 420m, separate sykkelfelter med bredde 1, 6 m i hver retning i tillegg til kjørebane på 2x3 m. Det skal også bygges tre bussholdeplasser og ny parkeringsplass ved høvik kirke. Veien får ny oppbygning på hele strekningen. på parkeringsplassen skal det også etableres et nytt returpunkt for bærum kommune. Gangveien på sydsiden av Sandviksveien flyttes lenger mot syd og forlenges frem til Sarbuvollveien. Fortauet fra boligen vest for høvik kirke og forbi Centra butikkenskal bredde utvides. Eksisterende kryss og utkjøringer beholdes der de ligger i dag.
Anbud id:
205364
  • Sted:
    Bærum
  • Registrert:
    Mandag 9. Juli 2012

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud