Betong, Entreprenør, Kraner & løfteutstyr, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2249 Siste år
731 Siste 3 mnd
156 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

E21 Bygg

Registrert Dato: Tirsdag 17. Januar 2012

Eksisterede vannverk fra 1992 med Qdim 25 l/s skal utvides til 40 l/s. Dette gjøres ved å bygge 4 nye filtre i et påbygg. De 3 eksisterende filtrene tas ut av bruk og bygges om til kjemikalierom. Eksisterende bygg består av kjeller og bassenger i betong (213 m2), og overbygg i bindingsverk (144m2). Bygget utvides med et påbygg med kjeller og bassenger i betong (141 m2), og overbygg i bindingsverk (210 m2). Eksisterende saltak ombygges slik at det blir et felles saltak for eksisterende bygg og påbygget. Det skal også utføres grunnarbeider i forbindelse med skifte av VA-ledninger. (Levering og montering av VA-ledninger utføres av byggherren.)
Entreprisen omfatter blant annet betongarbeider, snekkerarbeider, grunnarbeider, malerarbeider, riving av eksisterende installasjoner, trapper, luker, dører, ventilasjon, og løfteutstyr.
Arbeidene skal utføres mens vannverket er i drift, og i tett sammarbeid med byggherren og sideentreprenør for maskin og elektro.