Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

E3 Kuldeanlegg - Mjøsparken

I denne entreprisen skal komplett kuldeanlegg, og tilkobling til røranlegg levert i tidligere entrepriser, inngå. i tillegg skal alle bygningstekniske arbeider inngå, for en komplett installasjon.
Det er foretatt to prøver i området for kuldeanlegget som viser forurensning i tiltaksklasse 2. Det innebærer at det ikke skal være behov for å gjøre noe med disse.
røranlegget skal videreføres fra stoppunktet i tidligere entreprise, til vist plassering av kuldeanlegg. (tegning B04-701)
Det skal inngå grøfter og rørlegging for dette. rør avsluttes overkant betongplate, videre rørføring legges i rustfrie rør inn til kuldeanleggets påkoblinger.
Det skal trekkes kabel type pfsp 4x240 mm2 til kuldeaggregatet. i hovedfordelingen er det satt inn en justerbar effektbryter av typen NSX250 som skal sikre kuldeanlegget. Denne justeres ut fra størrelsen på aggregatet. Det siste røret er ment som reserve, eller som en mulighet for å trekke med kabler for styring/kommunikasjon. Dette skal også skjøtes og avsluttes inn til kuldeaggregatet.
Kuldeanlegget skal settes på komplett betongplate, inkl. Isolering og rørgjennomføringer, med vegger rundt. Størrelsen på dette skal være slik at det kan utøves service på anlegget på innsiden av veggene og med minimum 1 m fri avstand. Det kan gjerne tilrettelegges for enkel demontering av veggene på baksiden, og stolper må ikke komme i konflikt med luker for servicetilgang. Vegger skal være transparente, slik at luftgjennomstrømningen ikke blir hindret inn til kuldeanlegget. Uttrykket på veggene skal harmonere med toalettbygget, oppført i tidligere entreprise.
Det skal også inngå komplett testing og kontroll av røranlegg utført i tidligere entrepriser, i tillegg til nytt anlegg i denne entreprisen. Oppfylling av det komplette anlegget og igangkjøring skal inngå.
Som del av entreprisen skal det inngis pris på servicekontrakt og priset liste over anbefalte reservedeler.
Kuldeanlegget skal kobles opp mot Ringsaker kommune sitt topp system. Det må tas kontakt med Svein Erik Larsen (#E0#, mobil (info fjernet)) i Ringsaker kommune for eventuelle avklaringer om krav og grensesnitt.
Det skal inkluderes alt av arbeid og utstyr, slik at Ringsaker kommune kan legge inn nytt kuldeanlegg på sitt toppsystem.
Ringsaker kommune utfører integreringen inn i selve toppsystemet.
Anbud id:
523547
  • Sted:
    Ringsaker
  • Registrert:
    Tirsdag 15. Mai 2018

Lignende oppdrag i Innlandet

4 anbud