Anleggsgartner, Asfaltering, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1688 Siste år
537 Siste 3 mnd
184 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

E6 Biri-Otta, Etablering av byggherrerigg i Ringebu - totalentreprise

Registrert Dato: Fredag 31. August 2012

Statens vegvesen Region øst ved prosjekt E6 Biri ? Otta skal, i forbindelse med utbygging av ny E6 Frya-Sjoa, etablere en byggherrerigg i Åmillom i Ringebu kommune. Prosjektet har hovedsete på Lillehammer i tilknytning til Statens vegvesens regionvegkontor, men har behov for en byggherrerigg i Ringebu når strekningen E6 Frya-Sjoa skal bygges. Kontorriggen skal huse den del av prosjektorganisasjonen som har tilknytning til utbyggingsstrekningen, samt eksterne konsulenter og besøkende fra basisorganisasjonen, totalt ca. 70 arbeidsplasser. Riggen skal også bestå av kantine, resepsjon og arealer for informasjonsmateriell og for mottak av besøkende med interesse for utbyggingsprosjektet. Uteområdet skal opparbeides med grøntarealer og asfalterte parkeringsplasser.
Det kan videre bli behov for overnattingsfasiliteter i tilknytning til kontorriggen for inntil 4 personer. Kontrakten vil derfor ha en opsjon om etablering av rigg for overnatting på området.
Etableringen av kontorriggen vil gjennomføres i form av en totalentreprise og tilbudet skal omfatte alle nødvendige arbeider for å etablere en komplett byggherrerigg i henhold til konkurransegrunnlaget.Frist for ferdigstillelse av byggherreriggen er 1. februar 2013

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere