Arkitekt, Prosjektleder i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

373 Siste år
109 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

E6 frya-vinstra - prosjekteringsoppdrag, tilbud 2010202455

Registrert Dato: Mandag 18. Oktober 2010

Oppdraget gjelder utarbeidelse av konkurransegrunnlag, arbeidstegninger (byggeplan) og oppfølging i byggetiden for prosjektet E6 Ringebu-Otta, delstrekning 1 Frya-Vinstra. Strekningen er ca 18,5 km lang inkludert Hundorptunnelen på ca 4,3 km og ca 20 konstruksjoner. Likeså inngår lokalveger (ca 10 km) og gang- og sykkelveger (ca 2,5 km)
Utbyggingen av E6 mellom Frya og Vinstra er en del av strekningen Ringebu-Otta. Dette er en ulykkesbelastet vegstrekning. Etablering av ny 2-felts veg med midtrekkverk vil medføre økt trafikksikkerhet på strekningen.
Delstrekningen Frya-Vinstra består av 4 reguleringsplaner, hvorav en er godkjent pr oktober 2010. De tre andre ventes godkjent i løpet av 1. kvartal 2011. Selv om det antas at planvedtakene ikke vil medføre vesentlige endringer av prosjektet, må det påregnes at det må foretas justering ihht de godkjente reguleringsplaner.
SHA og trafikksikker anleggsvirksomhet er et viktig tema å ivareta i prosjekteringen. Anleggsarbeid vil i noen tilfeller komme i konflikt med togtrafikken på Dovrebanen. Slikt arbeid må tilpasses togtrafikken. Det forutsettes kontinuerlig drift på Dovrebanen med unntak av planlagte brudd.
Detaljert beskrivelse framgår av kapittel E

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere