Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Stålarbeider i Trøndelag

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Trøndelag
Avsluttet

E6 Grong. Parsell Fjerdingen-Grøndalselv

Konkurransen omfatter planlegging, prosjektering og bygging av ny tofelts veg og tilhørende anleggsdeler for strekning E6 Fjerdingen-Grøndalselv.
E6 Fjerdingen - Grøndalselv er en strekning på ca 11 km på E6 i Grong kommune. Deler av strekningen skal bygges under kontrakten «Fjerdingelvbrua med tilstøtende veg» som kunngjøres parallelt.
Gjeldende reguleringsplan fra 2018 tar i stor grad utgangspunkt i dagens vegtrase og legger med det opp til ulike utbedringstiltak på store deler av strekningen. svv ønsker en ny gjennomgang av regulert løsning der en i større grad ser på mulighetene for å legge ny veg utenfor dagens trase. Dette blir gjenstand for den konkurransepregede dialogen som skal gjennomføres før det leveres tilbud. Med en slik gjennomgang og påfølgende omregulering av deler av strekningen håper svv å få utarbeida ei veglinje som har god linjeføring, fullverdig overbygning og hvor en kan sanere flere avkjørsler enn i gjeldende reguleringsplan, samt at en minsker behovet for å arbeide på eller tett inntil eksisterende veg.
Totalentreprenøren skal altså trekkes tidlig inn i utviklingen av prosjektet. Hensikten er å utnytte aktørenes samlede kompetanse, og få et bedre sluttprodukt.
Anbud id:
653566
  • Sted:
    Grong
  • Registrert:
    Mandag 22. Juni 2020