Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

E6 kolomen-kåterud. reguleringsplan med opsjon prosjektering.

Oppdraget gjelder utarbeidelse av reguleringsplan og bistand til den formelle planprosessen fram til vedtatt reguleringsplan for E6 mellom Kolomoen og kåterud (til Hamar grense) i Stange kommune. Lengde E6 er ca 12, 5 km. Det reguleres i utgangspunktet ut til en byggegrense på 100 meter på hver side av E6.
Grunnlag for reguleringsplanen vil være vedtatt kommunedelplan med konsekvensutredning fra 18. Juni 2008. (Den delen av planen som ligger i Åkersvika naturreservat vil bli vedtatt av Miljøvernedepartementet som en del av planen gjennom Hamar kommune.)
Teknisk grunnlag for reguleringsplanen, selve reguleringsplanen, forprosjekt konstruksjoner og utarbeidelse av geotekniske datarapporter inngår i oppdraget. Teknisk grunnlag (teknisk plan ekskl. Konstruksjoner) skal inkludere strekningen fram til og med kryss med riksveg 25 i Hamar, dvs lengde E6 er ca 14 km
Som en opsjon kan oppdraget kan også bli utvidet til å omfatte prosjekteringsfasen, dvs utarbeidelse av komplett konkurransegrunnlag for entreprise(r), arbeidstegninger/stikningsdata og oppfølging i byggetiden herunder bistand til kontroll av målebrev og sluttdokumentasjon.
Det er opsjon på landmålingstjenester, ved behov for supplerende innmålinger. Det er også opsjon på grunnundersøkelser hvor det er bedt om enhetspriser.
Anbud id:
109234
  • Sted:
    Hamar, Stange
  • Registrert:
    Mandag 9. August 2010

Lignende oppdrag i Innlandet

2 anbud