Arkitekt, Prosjektleder i Hedmark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

335 Siste år
68 Siste 3 mnd
24 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

E6 kolomen-kåterud. reguleringsplan med opsjon prosjektering.

Registrert Dato: Mandag 09. August 2010

Oppdraget gjelder utarbeidelse av reguleringsplan og bistand til den formelle planprosessen fram til vedtatt reguleringsplan for E6 mellom Kolomoen og Kåterud (til Hamar grense) i Stange kommune. Lengde E6 er ca 12,5 km. Det reguleres i utgangspunktet ut til en byggegrense på 100 meter på hver side av E6.
Grunnlag for reguleringsplanen vil være vedtatt kommunedelplan med konsekvensutredning fra 18. juni 2008. (Den delen av planen som ligger i Åkersvika naturreservat vil bli vedtatt av Miljøvernedepartementet som en del av planen gjennom Hamar kommune.)
Teknisk grunnlag for reguleringsplanen, selve reguleringsplanen, forprosjekt konstruksjoner og utarbeidelse av geotekniske datarapporter inngår i oppdraget. Teknisk grunnlag (teknisk plan ekskl. konstruksjoner) skal inkludere strekningen fram til og med kryss med riksveg 25 i Hamar, dvs lengde E6 er ca 14 km
Som en opsjon kan oppdraget kan også bli utvidet til å omfatte prosjekteringsfasen, dvs utarbeidelse av komplett konkurransegrunnlag for entreprise(r), arbeidstegninger/stikningsdata og oppfølging i byggetiden herunder bistand til kontroll av målebrev og sluttdokumentasjon.
Det er opsjon på landmålingstjenester, ved behov for supplerende innmålinger. Det er også opsjon på grunnundersøkelser hvor det er bedt om enhetspriser.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Konstruksjoner

Hamar, Hedmark

Avsluttet: Torsdag 23. September 2010