Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Snekker, Ventilasjon i Innlandet

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Innlandet
Avsluttet

E6 Kolomoen-Moelv - lokale støytiltak - P4 Moelv (1)

I forbindelse med at Nye Veier as bygger firefelts E6 på strekningen Kolomoen - Moelv, vil mange av eiendommene langs ny veitrasé berøres av støy fra ferdig bygget vei. Basert på støykartlegging og prosjektering skal eiendommer som berøres av støy, få utført ulike typer støytiltak på egen eiendom.
Anskaffelsen gjelder prosjektering og utførelse av støytiltak på ca 170 eiendommer ved området Moelv, se også vedlegg 1 - oversiktskart. Entreprisen gjennomføres som en totalentreprise etter ns 8407.
Totalentreprenør skal sørge for all nødvendig prosjektering for å kunne levere kontraktsgjenstanden, jf. ns 8407 pkt. 16. 1.
Tiltakene som ønskes utført knytter seg hovedsakelig til støyreduserende tiltak på fasade og uteplasser. Arbeidene som skal utføres vil i all hovedsak kunne utføres av tømrer/snekker og anleggsarbeider, videre vil det være behov for noe ventilasjon og elektroarbeider.
Videre vil totalentreprenør ha ansvaret for all kontakt og kommunikasjon med grunneierne etter at kontrakt er signert.
Totalentreprenør skal også ha ansvaret for å vurdere om tiltakene på de enkelte eiendommene er søknadspliktig samt nabovarsle og sende søknader til kommunen der dette er aktuelt.
Anbud id:
654032
  • Sted:
    Hamar
  • Registrert:
    Onsdag 24. Juni 2020

Lignende oppdrag i Innlandet

6 anbud