Anleggsgartner, Asfaltering, Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider, Vann & avløp i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2382 Siste år
914 Siste 3 mnd
204 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

E6 Trondheim - Stjørdal. Bromstadvegen, Falkenborgevegen - Haakon VIIs gate

Registrert Dato: Onsdag 24. April 2013

Entreprisen omfatter bygging av ny veg med 4 felt, sykkelveg med fortau på begge sider. Støttemurer inntil Nordlandsbanen, samt en del ramper for G/S. OPI kanaler og føringer for vegbelysning.
Betongbru, med borede peler som fundamentering. Brua spenner over Nordlandsbanen. Parsellen skal tilkobles til eksiterende rundkjøringer i Falkenborgvegen og Haakon VIIs gate.
VA arbeider med omlegginger av eksisterende nett i Haakon VIIs gate med trafikkomlegging. VA anlegg for ny trase til Ladebekken gjennom Bromstadvegen. Eksisterende Ladebekken sin trase går under flere av fundamentene til brua som skal bygges. Byggeperiode frem til 15. juni 2014.
Støttemurer og tilhørende vegbygging ved Innherredsvegen ? Falkenborgvegen. Bygging av adkomster til boliger sør siden for Innherredsveien, samt bygging av fortau fra Persaunvegen og østover til buss stopp ved Sirkus shopping, også på sørsiden av Innherredsveien. Byggeperiode 19. mai 2014 til 20. august 2014.
Bygging av Ekspress sykkelveg mellom Bromstadvegen og Ark. Ebbells veg, med tilhørende broer over Leangen Alle og Haakon 7. gt. Veg og konstruksjoner. Det kan påregnes å stenge Leangen Alle ved byggingen av brua.
Planen for ekspress sykkelvegen er til reguleringsbehandling. Det er avsatt 4 mnd. til byggeplanlegging etter at reguleringsplanen er vedtatt av Trondheim kommune, med antatt byggestart august 2014. Planlagt ferdigstillelse sommeren 2015.
50 000 000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere