Anleggsgartner, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Snekker, Stålarbeider, Steinlegger, Vann & avløp i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2493 Siste år
1715 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

E6 værnes-havnekrysset. dagsone e6

Registrert Dato: Onsdag 24. Februar 2010

Denne entreprisen inngår i vegprosjektet E6 Trondheim ? Stjørdal og er den 5. delentreprisen som igangsettes på Stjørdalsparsellen i dette prosjektet.
Entreprisens geografiske utstrekning er fra Værnes til Havnekrysset, og i arbeidet inngår bygging og komplett ferdigstillelse av 2-/4-felts E6 langs hele strekningen (lengde ca. 1670 m) inkludert en større 4-armet rundkjøring i Halsøenkrysset. Videre inngår bygging og komplett ferdigstillelse av ca. 1120 m kommunale veger på Tangen, herunder også en middels stor rundkjøring, 850 m GS-veg/fortau og ca. 140 m atkomstveg.
I en forberedende entreprise er det allerede foretatt en del kabel-/ledningsomlegginger i anleggsområdet. Det gjenstår likevel en god del slike arbeider særlig langs det kommunale vegnettet. Av spesielle arbeider nevnes her ombygging/etablering av to pumpestasjoner.
Entreprisen inkluderer støyskjerming (voll og skjerm) langs deler av E6, samt komplett grøntanlegg/ beplantning langs hele det berørte anleggsområdet.
Det inngår ingen betongkonstruksjoner i selve entreprisen, men arbeidet med bygging av både Værnestunnelen og Tangtunnelen vil pågå parallelt innenfor anleggsområdet og det må påregnes omfattende koordinering mht. disse entreprisene.
Byggherre vil besørge tiltransport av master og armaturer til veglys forbundet med entreprisen. Montering og tilkobling inngår i entreprisen.