Arkitekt, Prosjektleder i Oppland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

890 Siste år
717 Siste 3 mnd
72 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

E6 vinstra-sjoa - prosjekteringsoppdrag, tilbud 2011048749

Registrert Dato: Torsdag 31. Mars 2011

Oppdraget gjelder utarbeidelse av konkurransegrunnlag, arbeidstegninger (byggeplan) og oppfølging i byggetiden for prosjektet E6 Ringebu-Otta, delstrekning 2 Vinstra-Sjoa. Strekningen er ca 16 km lang inkludert Teigkamptunnelen på ca 3,6 km og ca 20 konstruksjoner. Likeså inngår lokalveger (ca 10 km), og gang- og sykkelveger (ca 1,5 km).
Utbyggingen av E6 mellom Vinstra og Sjoa er en del av strekningen Ringebu-Otta. Dette er en ulykkesbelastet vegstrekning. Etablering av ny 2-felts veg med midtrekkverk vil medføre økt trafikksikkerhet på strekningen.
Delstrekningen Vinstra-Sjoa består av 3 reguleringsplaner. De ventes godkjent i løpet av første halvår 2011. Selv om det antas at planvedtakene ikke vil medføre vesentlige endringer av prosjektet, må det påregnes at det må foretas justering iht. de godkjente reguleringsplaner.
SHA og trafikksikker anleggsvirksomhet er et viktig tema å ivareta i prosjekteringen. Anleggsarbeid vil i noen tilfeller komme i konflikt med togtrafikken på Dovrebanen. Slikt arbeid må tilpasses togtrafikken. Det forutsettes kontinuerlig drift på Dovrebanen med unntak av planlagte brudd.
Detaljert beskrivelse framgår av kapittel E.