Entreprenør, Kulde & varme, Rørlegger, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2042 Siste år
696 Siste 3 mnd
189 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

EF1101 Gullhella omsorgsboliger K-361

Registrert Dato: Tirsdag 26. Mars 2013

Prosjektet omfatter etablering av 60 nye omsorgsboliger i tilknytning til Gullhella sykehjem. De nye omsorgsboligene etableres med et fellesbygg og 2 boligavsnitt i 3 etasjer vest for eksisterende sykehjem. Omsorgsboligene knyttes sammen med eksisterende sykehjem i fellesbygget hvor hele anlegget nå vil få ny hovedinngang, og hvor man oppnår sambruk av fellesfunksjoner. Hvert av boligavsnittene utformes som et atriumsbygg med innvendige gårdsrom orientert mot sørvest. Hvert av boligavsnittene får også egen direkte adkomst.
Sykehjemmet vil etter endt ombygging ha ett beboerrom mindre, mens det i anleggsperioden må forutsettes at de 4 beboerrommene i den nordøstlige delen må fraflyttes. Videre er det forutsatt å fjerne eksisterende tilbygg for nødstrømsaggregat, slik at dette kan etableres i forbindelse med
trafo og vareadkomst på nedre plan når hele anlegget står ferdig.
Tiltak omfatter riving av noen eksisterende bygg og begrensede deler av eksisterende sykehjem(hovedbygg). Ombyggingen omfatter nytt tak, nye yttervegger, innvendige vegger og dører,innredning osv. i overgang mellom nytt og eksisterende bygg. Riving og oppbygging av eksisterende paviljong påbegynnes i slutten av prosjektet. Øvrig riving av nødstrømsaggregat og 4 beboerrom må utføres sammen med riving av eksisterende bygg til hjemmetjenesten.
Hjemmetjenestens lokaler i Gamle Røykenvei 4, 6 og 8 rives for å gi plass til de nye omsorgsboligene. I det følgende medtas en kort orienterende beskrivelse for alle faggrupper i tillegg til en overordnet fremdriftsplan. Det er nyttig at alle entreprisene også er kjent med de andre kontraktarbeidene.
Prosjektet skal oppføres iht. SINTEF prosjektrapport 42 Kriteria for passiv hus og lavenergihus ? yrkesbygg: bygningskategori sykehjem.
Entreprenøren skal vise, med komplett passivhusrapport, at bygget ved overlevering oppfyller passivhusstandard.
Deler av nybygget, dvs. korridor mellom hovedinngang og varemottak skal oppføres iht. TEK10. Ombygging av deler av eks. bygg oppføres iht. TEK10.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere