Arkitekt, Prosjektleder i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1598 Siste år
1226 Siste 3 mnd
92 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

EFU-10115 Arna idrettspark, prosjekteringsgruppe

Registrert Dato: Onsdag 24. Januar 2018

Ved Arna idrettspark er det per dato naturgressdekke på fotballbanen/kastfelt. Dette naturgressdekket er vedtatt i Bergen Bystyre endret til kunstgress. I den forbindelse vil mulighetene for utøvelse av kastøvelser bli fjernet, og det skal opprettes et eget kastfelt i tilknytning til idrettsanlegget. Det mest hensiktsmessige er å benyttet naboeiendommen, g.nr. 286 b.nr. 690.
Dette prosjektet omhandler fjerning av naturgressdekke fra fotballbanen (disse massene skal brukes på den nye kastfeltdelen). Videre skal denne delen opparbeides opp til der hvor kunstgresset skal ligge (dette blir en egen entreprise). Grunnarbeider ved kastfeltet, det være seg vekk-kjøring av masser, og opprettelse ved duk og fyll etc. for å danne det korrekte underlaget. Det skal i hovedsak utføres arbeider av en grunnentreprenør. Areal som kastfeltet skal dekke er cirka 3000 kvadratmeter. Det ligger i dag overskuddsmasser fra etableringen av fotballbanen på Arna idrettspark på tomten. Det er ikke kjent hvilken masse dette er, ei heller beskaffenheten på disse.
Kastfeltet skal opprettes med utgangspunkt i vedlagt kravspesifikasjon fra Idrettslaget FRI.
Det blir rådgivergruppen sitt arbeid å gjøre tilstrekkelig undersøkelser ved tomten for å utarbeide en detaljbeskrivelse som skal brukes i en generalentreprise.