Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

EFU-10147 U2670 Midtun skole, totalentreprise

Bergen kommune har utarbeidet et forprosjekt for utvidelse av Midtun skole gjennom nytt tilbygg. Midtun skole er en barneskole 1-7 trinn, og det har per i dag er et elevantall på 350 elever. Ut i fra elevtallsprognoser for de kommende årene er det behov for å øke kapasiteten til 500 elever. Skolen skal utvides med et tilbygg og deler av eksisterende areal bygges om. Tilbygget ligger på vestsiden av hovedbygget og kobler seg på eksisterende etasjer fra første t. o. m fjerde etasje. Bruttoarealet til nytt tilbygg blir 2547 kvm bta og arealene for planlagt ombygging er 2 000 m2BTA. Samlet bruttoareal for hele skoleanlegget etter utbygging blir ca. 6654 kvm bta.
Midtun skole har svært høy arkitektonisk og arkitekturhistorisk verdi som et godt og helhetlig eksempel på monumental, nyklassisistisk skolearkitektur fra 1920-tallet. Anlegget har godt bevarte detaljer og gode materialkvaliteter i både eksteriør og interiør. Anlegget har svært høy miljøverdi som del av det historiske industristedet Nesttun. Hovedbygget har svært høy verneverdi. Den opprinnelige bibliotekbygningen fra 1952 benyttes i dag til sfo. Bygningen er veltilpasset det nesten 30 år eldre hovedbygget og har miljøverdi som integrert del av skoleanlegget, samtidig som den har karakteristiske trekk fra 1950-tallsarkitekturen. Bygningen har høy verneverdi.
Utvidelsen av Midtun skole innbefatter ingen utvendige arbeider på eksisterende bygningsmasse utover det som følger av skjæringspunktene mellom tilbygget og eksisterende bygg, samt noen glassfelt i mellombygg ved gymsal. Innvendig vil det kunne bli noen oppgraderinger av gulv, vegger og himlinger som følge av endrede plasseringer for funksjoner. De nevnte endringene skal ikke påvirke verneverdige konstruksjoner/overflater.
Anbud id:
552636
  • Sted:
    Bergen
  • Registrert:
    Søndag 21. Oktober 2018

Lignende oppdrag i Vestland

6 anbud