Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Mekaniske verksteder, Murer, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Vann & avløp, Ventilasjon i Buskerud

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7801 Siste år
5294 Siste 3 mnd
281 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Eggemoen høydebasseng - maskin og prosess

Registrert Dato: Mandag 26. Oktober 2020

Det skal bygges et nytt høydebasseng på 600 m³, utført i rustfritt stål og delt opp i minst to kammer. Det skal i førsteomgang kun monteres inn 1 stk. basseng av 300 m³ med tilrettelegging for basseng 2. Basseng, røropplegg og annet utstyr ønskes utført som en totalentreprise etter NS 8407.
Vedlagte tilbudstegninger viser frittstående tanker. Det presiseres at dette kun er prinsipptegninger. Totalentreprenøren kan tilby alternative løsninger, hvis han finner det hensiktsmessig og ser at dette kan gi en bedre samlet helhetsløsning. Tilbudt løsning skal imidlertid ikke gå på bekostning av krav som er satt i konkuransegrunnlaget.
Dersom totalentreprenør ikke er avhengig av at det er satt opp et bygg på forhånd vil han kunne tilby en løsning der bassenget settes opp på ferdig støpt bunnplate og at bassenget kles og isoleres i etterkant. Bæring i bassengtak vil da måtte dimensjoneres for snølast i tillegg for egenvekt og taktekking.
Det skal i tillegg etableres et trykkøkningsanlegg for vannforsyning samt etablering av pumpeanlegg for brannvannsforsyning.
Bl.a. følgende inngår i kontrakten:
- Basseng i rustfritt stål med div. rør, luker etc.
- Røropplegg for inn- og utløp inne i bygningen
- Vannforsyningsanlegg komplett med tank, turtallsregulerte pumper og styring
- Pumpeanlegg for brannvannsforsyning
- Trapper, plattformer og rekkverk inne i bygningen
- Instrumenter som nivåmålere, trykkgivere etc.


Referansenummer:  2019/1265