Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

611 Siste år
123 Siste 3 mnd
25 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Eid-programmet - ekstern kvalitetssikring

Registrert Dato: Tirsdag 07. Juli 2009

Difi har fått i oppdrag å etablere og drifte en felles infrastruktur for eID i offentlig sektor. Formålet er å bidra til enklere og tryggere innloggingsløsninger for innbyggerne og samtidig understøtte utviklingen av flere og mer avanserte elektroniske tjenester i forvaltningen.
Infrastrukturen omfatter en innloggingsløsning som skal kunne stadfeste felles offentlige eID-løsninger og aktuelle eID-løsninger fra det private markedet, som oppfyller offentlige krav til sikkerhet slik de er satt i Rammeverk for autentisering og uavviselighet i elektronisk kommunikasjon med og i offentlig sektor. I første versjon skal innloggingsløsningen tilby autentisering, validering og videreformidling av eID-løsninger på sikkerhetsnivå 3 (jfr. nevnte rammeverk), integrasjon av kvalifiserte eID-er på sikkerhetsnivå 4 og grensesnitt mot et fremtidig nasjonalt ID-kort.
eID-programmet er en av Difis viktigste oppgaver. I sin styring av programmet har Difi behov for en ekstern kvalitetssikrer som kan hjelpe oss å sikre at programmet når sine mål innen fastsatt tid, kostnad og kvalitet.
Leverandøren skal bidra med uavhengig kompetanse og vurdere utfordringene og identifisere kritiske suksessfaktorer for både styringsmodell, organisering og forholdet til omgivelsene. Leverandøren må kunne tilby en eller flere konsulenter som løpende følger gjennomføringen av programmet. Kvalitetssikreren skal gi sin vurdering av status til direktøren i Difi, som er eier av programmet. Vurderingen skal ta utgangspunkt i programmets månedlige økonomi, risiko- og fremdriftsrapportering, som blir utarbeidet som grunnlag for intern og ekstern rapportering.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Elektronisk, Integrasjon, Kvalitetssikrer

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 17. August 2009