Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Taktekker, Ventilasjon i Vest-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1722 Siste år
638 Siste 3 mnd
131 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Eikeland skole - tilbygg

Registrert Dato: Onsdag 16. Februar 2011

Med forbehold om kommunestyrets godkjenning skal der ved EIKELAND SKOLE i Hægeland bygges et tilbygg med grunnflate 200m2 i 2 etasjer, som skal inneholde ny barnehage. Arbeidet utlyses i hovedentreprise, med sidestilte entrepriser for tekniske fag. Tilbygget er i 2 etasjer med en grunnflate på 200m2. Sum bruksareal = 400m2. Tilbygget skal oppføres med bæresystem i betong og stål, og får betong hulldekker. Øvrige vegger og tak er trekontstruksjoner.
Målsettingen er at arbeidene skal stå ferdig innen 31.12.2011.. Anbudsgrunnlag vil være bygningsmessige tegninger og beskrivelse utført av Skov-Skov & Bergstøl. Tegninger og beskrivelse av VVS-anlegg utført av Rådg. Ing Løining, og tegninger og beskrivelse for El-anlegg utført av Rambøll AS.
Forespørsel om deltagelse i Bygn.messige arbeider, VVS og Elektro sendes SKOV-SKOV & BERGSTØL. Forespørselen skal vedlegges dokumentasjon på de kvalifikasjonskrav som er listet i denne annonse.
Frist for anmodning om deltagelse 15.mars 2011.
Utsendelse av anbudsdokumenter til valgte anbydere 26.april 2011.
Anbudsinnlevering mai 2011.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere