Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

571 Siste år
126 Siste 3 mnd
35 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Ekstern kvalitetssikrer - Nasjonalt program for sikker digital post til innbygger

Registrert Dato: Mandag 21. Januar 2013

Regjeringens digitaliseringsprogram På nett med innbyggerne (april 2012) slår fast at forvaltningens kommunikasjon med innbyggere og næringsliv som hovedregel skal være digital, og fremtidens digitale tjenester etableres på en felles plattform.
Den felles plattformen er en digital infrastruktur som består av noen felleskomponenter som ulike deler av forvaltningen trenger, slik som ID-porten, komponentene i Altinn, sikker digital postboks og offentlige registre som understøtter den digitale forvaltningen. Etter politisk behandling er det nå besluttet at det skal være konkurranse om levering av post til innbyggere, se pressemelding . Et grunnlag for denne beslutningen var Difirapport 2012:10 , hvor flere alternative løsningskonsepter ble vurdert.
Difi vil ha en sentral rolle i å forberede og etablere den felles digitale plattformen for kommunikasjon mellom forvaltningen og innbyggere/næringsliv.
I første omgang vil Difis innsats på dette området ha fokus på å etablere en løsning som forvaltningen kan benytte for å sende post til innbyggerens sikre postboks.
Difi har startet opp arbeidet med å realisere beslutningen om sikker digital postkassetjeneste. Oppgavene er organisert i et program med programsekretariat og foreløpig tre prosjekter. Programmet er flyttet ut av linjeorganisasjonen i Difi, hvor direktøren i Difi er programeier. Det ledes av en programdirektør som har det faglige ansvaret for gjennomføring av programmet.
Anskaffelsen innebærer å kjøpe konsulentbistand som skal være ekstern kvalitetssikrer av programmet. Programmet er en av Difis viktigste oppgaver. I sin styring av programmet har Difi behov for en ekstern kvalitetssikrer som kan hjelpe oss å sikre at programmet når sine mål innen fastsatt tid, kostnad og kvalitet. I tillegg til å være programeiers eksterne kvalitetsikrer forventes det at bistanden skal være en støtte for programdirektør i sin utførelse av oppgaven.
Bistanden vil skje i perioden april 2013 til desember 2014
Kvalitetssikringsbistand ut 2013 kr. 1000000 med opsjon til forlengelse hele 2014 kr. 1500000

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Behandling, Kvalitetssikrer, Prosjekter

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 11. Mars 2013