Elektriker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

939 Siste år
210 Siste 3 mnd
58 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

El installasjon 10 spots + 8 utelys + div annet høvik/bærum

Registrert Dato: Mandag 16. August 2010

Beskrivelse elektrikerarbeider Oddenveien 19 B, 1363 Høvik

1.montering av spotlight i tak i stue: 10 stk. Taket er i gips. Etasjeskiller er siporex. Se vedlegg for tegning av stue og markering av punktene med A. Må antagelig hente strøm til spotene fra takpunkt i stuen. Det er 2 slike i stuen. Spot skal være 220 volt eller LED. Må åpne tak for å trekke ledning fra takpunktene. Det er 3 grupper/deler av stuen vi ønsker spot’er til – dvs 10 spotter fordelt på 3 områder. Se vedlagte tegning.

2. feilsøking av 2 utelys. Er koblet til lyssensor, men et koblingspunkt gjør at 2 utelamper ikke virker/får ikke strøm.

3. kobling/montering av 3 lamper i steinvegg. Ledninger er trukket, men kanskje ikke rett type kabel. Har kjøpt disse 3 lampene.

4. flytting av 2 takpunkt for taklampe i 2 forskjellige rom – ca 30-50 cm (stue og soverom)

5. montering/kobling av 3 spot over garasjeporten. Har disse 3 spotene beregnet for utebruk. Lett tilgang og kobling til etablert utelysanlegg med lysføler.

6. Kobling av 2 utelys i hagen – belysning av trær. Kabel er lagt ned i hagen og ført inn i teknisk rom. Trenger også lysføler for auto av/på..

Ta kontakt for befaring/send mail.

Ønsker fastpris evnt målpris. Målpris er fastpris men hvor overskytende dekkes 50 % og dersom jobben blir billigere, deles ”gevinsten” 50/50 mellom kunde og installatør. Må da oppgi timepriser og materiell/spoter i anbudet.

Ferdigstillelse senest 22.9.10

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Elektriker

Belysning, Flytting, Installatør, Kobling, Koblingspunkt, Siporex, Spotlight, Spotter, Steinvegg, Strøm, Stue, Trær, Utelamper, Utelys

Sandvika, Akershus

Avsluttet: Tirsdag 07. September 2010