Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

EL6 - Nødvendig ladeinfrastruktur for batterielektriske tungtransport

Rfi
EL6 Pilot Alna
EL6-prosjektet er initiert av tre av de største nettselskapene i Norge: Troms Kraft Nett, Tensio og Elvia. De tre nettselskapene dekker store deler av E6 fra Svinesund i sør til Kirkenes i nord. Det langsiktige målet for EL6-prosjektet er at nødvendig ladeinfrastruktur for batterielektriske tungtransport skal være tilgjengelig langs hele E6.
i 2019 gjennomførte nettselskapene et forprosjekt hvor ni av Norges storforbrukere av transporttjenester deltok sammen med flere lastebilprodusenter og norske veimyndigheter. Resultatet av samarbeidet ble et pilotprosjekt der batterielektriske lastebiler og tilhørende ladeinfrastruktur skal testes i Oslo. Ladelokasjonen skal være på Alnabru, og lastebilene levere transporttjenester i Osloregionen.
For pilotprosjektet vil Elvia etablere en ladestasjon for elektriske lastebiler, og ønsker å vite hvilke potensielle leverandører det er på markedet som kan levere det vi trenger.
våre behov deles i tre områder. Vi ønsker informasjon om leverandører som kan levere på ett eller flere av områdene.
Hardware (Teknisk)
Vi skal etablere to ladepunkt på lokasjonen. Hvert ladepunkt skal levere 150kW dc over ccs ladeplugg. Det er ønskelig med et ladesystem som er mulig å enkelt skalere til flere ladepunkter. Leverandøren bes derfor beskrive oppbygningen av sitt ladesystem og hvordan det kan skaleres.
Montasje og drift
Ladesystemet skal monteres etter spesifikasjon, inkludert all teknisk infrastruktur og annen nødvendig for å gjøre laderne klare til bruk. Vedlikehold av ladere når i drift, rutinemessig og vakt. Leverandør av ladesystem må oppgi om de kan levere montasje og drift, eller om de stiller spesifikke krav/sertifiseringer til montør.
Software
Vi har behov for et backendsystem for behandling av kundeforhold og faktura.
Anbud id:
684796
  • Sted:
    Oslo, Halden Moss, Sarpsborg, Fredrikstad, Hvaler, Råde, Våler (Viken), Skiptvet, Indre Østfold, Rakkestad, Marker, Aremark, Bærum, Asker, Lillestrøm, Nordre Follo, Ullensaker, Nesodden, Frogn, Vestby, Ås, Enebakk, Lørenskog, Rælingen, Aurskog-Høland, Nes, Gjerdrum, Nittedal, Nannestad, Eidsvoll, Hurdal, Drammen, Kongsberg, Ringerike, Hole, Lier, Øvre Eiker, Modum, Krødsherad, Flå, Nesbyen, Gol, Hemsedal, Ål, Hol, Sigdal, Flesberg, Rollag, Nore Og Uvdal  Vis alle
  • Registrert:
    Mandag 30. November 2020

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud