Elektriker, Entreprenør i Aust-Agder

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

603 Siste år
386 Siste 3 mnd
31 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Elektriker arbeid bad + tilbygg

Registrert Dato: Fredag 06. August 2010

Vi skal renovere vårt bad og trenger i den forbindelse en elektriker for å utføre litt arbeid. På badet finnes det eksisterende opplegg for varmekabler i gulv som er i bruk idag og det skal være uendret.

Kort arbeidsbeskrivelse:

Demontering av eksisterende utstyr Montere 6 downlights (TELLUS HVIT 35W/12V IP 44 fra SG Armaturen AS) 1 demper for downlights (Elko PLUS Hvit) Montere badromsvifte i vegg Montere 1 jordet stikk (Elko PLUS Hvit)
Tilbudet SKAL være detaljert slik at det fremgår klart hva som er materiell og hva som er arbeid. Tilbudet SKAL inneholde alle kostnader i forbindelse med arbeidet i hele byggeprosessen og evt. betingelser skal klart komme frem i tilbudet.

Det forutsettes at tilbydende firma er offentlig godkjent. Skal det benyttes lærlinger SKAL det gå klart frem i tilbudet og det forutsettes at det til enhver tid er en fagutlært elektriker tilstede på byggeplassen.

Se vedlagt pdf for oversiktsbilde. Figuren er ikke 100% i målestokk og målene må se på som veiledende (men rimelig sikre).

Vegger og tak vil være åpne inntil reisverk slik at det vil være uproblematisk å arbeide for en elektrikker.

Ved renovering av bad vil det også foregå arbeid med TILBYGG som vi også er ute etter å få et tilbud, dette er ikke klart enda, men vil i hovedsak bestå i ca. 17 innvendig downlights, 7 utvendig downlights, 4 innvendig stikk, 1 utvendig stikk, 31 kvm. varmekabler i 2 soner, 2 termostater, 4 dimmere, 2 nye kurser (?) m.m.